verrassend, square Enix kondigt aan dat het kopieën heeft gestuurd van Final Fantasy VII remake in Europa en Australië. Wat is er aan de hand?

Het lijkt erop dat het ontwikkelingsbedrijf heeft besloten om, om vertragingen bij de levering als gevolg van de ernstige pandemie die de hele wereld treft, een week van tevoren kopieën van de langverwachte titel te sturen.

Zoals je kunt zien, gaat het nieuws vergezeld van een uitnodiging voor degenen die de game van tevoren zullen krijgen: niet bederven op het internet. Verwen de ervaring niet voor andere mensen die, zoals jij, zonder zorgen willen spelen.

Wat betreft de Amerikaanse markt en anderen die niet bij deze operatie betrokken zijn, de kopieën worden in de week verzonden en moeten nog steeds aankomen voor de eerste dag, waarvan we onthouden dat het de 10 april exclusief voor PlayStation 4.