In een tijd als deze kunnen videogames er een vertegenwoordigen ontsnappingsroute voor veel mensen. Helaas heeft niet iedereen toegang tot de nieuwste generatie consoles of pc's die geschikt zijn voor het gebruik van een bepaald type product. De markt voor smartphonegames vindt daarom vruchtbare grond. Maar niet per se mobiel gamen betekent slechte kwaliteit. Lara Croft GO het is een treffend voorbeeld, en vandaag is het dat ook gratis download.

In de titel in kwestie zullen de spelers de prachtige Lara moeten spelen in een werkelijk boeiend puzzelspel. Het is sindsdien inderdaad een van de eerste stappen op de mobiele markt onderdeel van Square Enix en waarschijnlijk ook een van de meest succesvolle. De titel is verkrijgbaar met een korting van 100% (tot 2 april) beide op iOS, Die van Android. Maak verbinding met de juiste pagina's om uw exemplaar te krijgen Google Play e App Store.