Tegenwoordig worden miljoenen mensen daartoe gedwongen blijf thuis, en slechts een percentage van de laatstgenoemden kan het zich veroorloven om zonder problemen via de platforms te werken Het Nieuwe Werken, maar op deze manier werken kan blijken stressvolle e niet erg comfortabel. Dit is de redenering van een Japans bedrijf dat de afgelopen dagen heeft besloten te experimenteren met een project interactieve.

Animal Crossing SmartworkingIn plaats van platforms te gebruiken die waren bedoeld om thuis te werken, probeerden werknemers het te gebruiken Animal Crossing: New Horizons en de voicechatdienst van de dienst Nintendo Switch Online om de productiviteit van het bedrijf te dekken. En hoewel dit de saaiheid met gezond plezier oploste, zijn er duidelijke beperkingen: tutto il resto. Dit is niet mogelijk bestanden verzendeninformatie kan niet worden uitgewisseld vertrouwelijk en bovenal maakt het anonieme karakter van de bijnamen van de spelers het moeilijk riconoscere uw collega's.