World of Warcraft Classic het is zonder twijfel een van de meest succesvolle moves van Blizzard van de afgelopen jaren. Het opnieuw voorstellen van de klassieke ervaring van de eerste release van de beroemdste MMORPG ter wereld heeft veel succes gehad, zo erg zelfs dat het is gesteld vraag over de toekomst van de trend aan de ontwikkelaars.

In deze uren heeft het softwarehuis eigenlijk a overzicht onder enkele van zijn gebruikers, het stellen van duidelijke vragen over een mogelijk rendement van De brandende kruistocht. De eerste uitbreiding gedistribueerd bracht destijds veel nieuws naar de spelers en nu kon het weer in het middelpunt van de belangstelling komen. Blizzard trekt niet alleen de goedkeuring van het bovengenoemde voorstel in twijfel, maar ook de modaliteit waarmee dit zou moeten gebeuren. World of Warcraft Classic upgrade of een op zichzelf staand product? Dit is de vraag.

Wat de keuze ook is, we kunnen alleen maar enthousiast zijn over de mogelijkheid herbeleef de avonturen die 13 jaar geleden werden voorgesteld. Ben je klaar om de goede oude Illidan opnieuw onder ogen te zien?