Wasteland 3, rolistische titel ontwikkeld door inXile Entertainment, in bètatests binnen enkele dagen. het was officieel uitgesteld. De oorzaak ligt uiteraard in de noodsituatie coronavirus. Hieronder is de officiële release van Brian Fargo:

“Zoals de meeste bedrijven begonnen we een paar weken geleden vanuit huis te werken en dit alles introduceerde nieuwe uitdagingen die velen van ons over de hele wereld hebben leren hanteren. We zijn verheugd om te zien dat de Beta of Wasteland 3 zo goed is ontvangen, maar door deze nieuwe logistieke uitdagingen is de releasedatum veranderd.

We hebben uitstekende relaties met Microsoft en Deep Silver en zij ondersteunen onze wens om de lancering van de game in de best mogelijke omstandigheden te garanderen en om een ​​paar extra maanden te hebben om ervoor te zorgen dat de game op de eerste dag fantastisch is. Met dit alles in gedachten is de nieuwe releasedatum voor Wasteland 3 28 augustus 2020.

In deze periode gaan we aan de slag met alle feedback en suggesties van de bèta, waarbij we het spel optimaliseren, herdefiniëren en perfectioneren, zodat we een fantastische coöperatieve ervaring hebben. We steken ons hart in deze titel en we willen gewoon een buitengewone lancering voor een product waar we echt in geloven.

We waarderen ieders enthousiasme en steun en zullen de komende maanden gebruiken om je te verzekeren dat Wasteland 3 op de eerste dag de ervaring zal zijn waar je al een tijdje op wacht. "

Wasteland 3 komt niet aan meer op onze Xbox One, PlayStation 4 en pc op 19 mei, maar op de 28 augustus. We vertrouwen erop dat onze lezersgemeenschap ook de problemen in verband met de huidige situatie zal kunnen begrijpen.