Nieuwe maand, nieuwe prooi in Animal Crossing: New Horizon: hier zijn alle wezens die je per april moet vangen, op straffe van een aantal maanden niet meer te vinden. Het is noodzakelijk om alle vissen en insecten te krijgen om het museum te voltooien, de enige manier om de recepten voor het gouden net en de hengel te krijgen.

schol: deze vis komt vrij veel voor, hij wordt op elk moment van de dag of nacht in de oceaan gevonden. Het verschijnt met een halfschaduw, waarschijnlijk heb je het al genomen, maar verder vind je het pas in oktober. 300 kleine sterren waard.

TONIJN: een vrij zeldzame oceaanvis, tonijn kan alleen overdag en 's nachts worden gevangen vanaf de houten pier op uw strand en verschijnt met een zeer grote schaduw. Je kunt het verkopen aan 7000 Stelline en het keert terug in januari

MARLIN BLAUW: een van de meest gewilde prooien van vandaag, je kunt altijd en alleen vanaf de pier in de oceaan vissen. Het is 10000 kleine sterren waard en wordt weergegeven met een zeer grote schaduw. Hij komt in juli voor een periode terug

TARANTULA: deze spin behoeft geen introductie: iedereen kent de tarantula. Het is een van de insecten die andere dorpelingen ook opmerken, waardoor ze bang worden, en een van de weinige die agressief wordt als je het net bij je hebt. Vale 8000 Stelline, is gelegen van 8 uur 's avonds tot 4 uur' s ochtends en keert terug in november. Als je het wilt bewerken, is dit het ideale moment

Andere opmerkelijke prooien

In april werden andere waardevolle prooien aan de lijst toegevoegd, waaronder:

AGRIAS VLINDER: zeer opvallend insect met zijn paarse en roze kleuren. Het is vrij snel en enigszins moeilijk te vangen. Het is gelegen van 8 tot 17 en verkoopt op 3000 Stelline

GIANT WATER BUG: nogal lelijk insect dat van 19 tot 8 uur 's ochtends wordt gevonden en het vist met het net uit de meren. Het is gemakkelijk te vangen en levert 2000 Little Stars op. Het is ook gemakkelijk te vinden op het willekeurige vuilniseiland, de enige manier om geld te recupereren als je daar toevallig was.

COBRA VLINDER: riep in de vorige spellen MACAONE, het is een nachtvlinder die wordt gevonden van 19 tot 4 en 3000 sterren waard is. Hoe gewoon het ook is, het is een goede investering om het te vangen. Het bevindt zich op de stammen.

SNAP SCHILDPAD: is het nieuwste waterdier dat in april is geïntroduceerd. Je vindt hem 's nachts in de rivier met een grote schaduw en hij kan verkocht worden voor 5000 Little Stars