Trekken heeft officieel gemaakt wat ik zal zijn titels die zijn opgenomen in het partnerprogramma met Amazon Prime voor de maand van april 2020.

Onder de verschillende titels als geschenk aan abonnees is er Turok, geweldige klassieker van 1997 gewaardeerd door een zeer groot publiek van gamers. Samen met de game ontwikkeld door bijval komt ook aan in de bibliotheken van gebruikers Earthlock, Etherborn, Lichtkwestie e Kathy Rain. Ze zullen ook, zoals gewoonlijk, worden gedistribueerd inhoud in het spel opgedragen aan Doom Eternal, Borderlands 3, Destiny 2 e Apex Legends.

Bedenk dat om deel te nemen aan de Twitch Prime-programma abonneer u gewoon op een abonnement Amazon Prime. Als u deze mogelijkheid heeft, is dat genoeg voor u koppel de twee accounts en download de juiste client.

De kwalificaties in kwestie moeten nog worden afgegeven op Europees grondgebied. De vrijlating dient echter tijdens deze uren plaats te vinden.