De langverwachte Xenoblade Chronicles: Definitive Edition bevat niet de extra's in de New Nintendo 3DS-versie. Waar hebben we het precies over?

De beroemde JRPG is geboren op Nintendo Wii het landde ook in 2015 op de draagbare console, wat een aantal interessante functies met zich meebracht. We hebben het niet alleen over het driedimensionale effect, maar ook over de mogelijkheid om naar het te luisteren audiotracks van de originele versie, verzamel munten om extra uit te geven en steun voor amiibo.

Deze extra's zal niet aanwezig zijn in de Definitive Edition voor Nintendo Switch en het is niet duidelijk of we, althans wat de laatste twee betreft, ze in de toekomst kunnen zien door middel van updates.

We herinneren je eraan dat Xenoblade Chronicles: Definitive Edition vanaf 29 mei exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.