Ook deze week hebben we het nu bereikt vaste afspraak het meest gewacht door huisvrouwen (om zo te zeggen; hoewel niet veel op dit moment). Vanaf nu, en tot donderdag 17 april 00, 9 uur Gegaan Startpagina e haardplaat zijn verkrijgbaar gratuitamente in de winkel van Epic Games Store.

De eerste titel behoeft geen introductie. Het is een onafhankelijk product gericht op interactieve verkenning van spelomgevingen. in haardplaat de speler zal verschillende omgevingspuzzels moeten verkennen, maar ook oplossen (en af ​​en toe zijn handen brengen) om het verhaal van de hoofdpersoon van de titel te leren kennen. Als je het avontuur voortzet en aan het hoofd van de voorgestelde puzzels komt, zal de spelwereld aanzienlijk veranderen.

Om de twee titels in kwestie te krijgen, hoeft u alleen maar te doen maak een speciaal account aan, download de client en koop de games waarin je geïnteresseerd bent voor 0,00 euro. Veel plezier.