Laten we eerlijk zijn: we houden er allemaal van om koeriers voor de gek te houden en de gedurfde manier waarop ze onze leveringen afhandelen. We besteden tijd om ons voor te stellen hoe deze eerlijke arbeiders ons kwetsbare pakket meenemen en het op de vrachtwagen gooien met het gewicht van een amateurgewichtwerper, voorzichtig om het te doen stuiter twee of drie keer tegen de muren. Als je jezelf ook wilt onderdompelen in deze fantasie, wijzen we je erop Volledig betrouwbare bezorgservice het is gratis op Epic Games Store.

In deze mix van gezelschapsspellen en sandboxen kunnen we alleen spelen of voor onze vrienden een levering voltooien "op zijn minst". Zoals te raden is aan de graphics en de trailer, hebben we in feite nog een parel van slechte commando's, niet-bestaande fysica en die komedie die alleen de wildste idiotie kan geven. Vooral als het je niet vraagt ​​om je portemonnee te openen.

Aanbieding verloopt op 8 april om 17 uur. Er is tijd, maar schiet op als je niet nog een gratis titel wilt missen. We herinneren je er ook aan dat het nog steeds mogelijk is om een ​​paar uur te verkrijgen Rayman Legends zonder een cent uit te geven.