De laatste van ons

Dat hebben Sony en Naughty Dog aangekondigd The Last Of Us Deel II werd uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Dit is het tweede uitstel van de titel, aanvankelijk gepland voor 21 februari en daarna verplaatst naar 29 mei.

Nu is het nieuws van een nieuw uitstel, deze keer zonder datum, op het profiel verschenen officiële twitter van Naughty Dog.

“Zoals je kunt lezen, is de publicatie van The Last of Us Part II uitgesteld. We zijn er zeker van dat dit nieuws voor u net zo teleurstellend zal zijn als voor ons. We wilden met jullie allemaal, in onze gemeenschap, communiceren om je wat meer informatie te geven. Het goede nieuws is dat we The Last of Us Part II bijna hebben ontwikkeld. We zijn momenteel de laatste bugs aan het oplossen. Hoe dan ook, hoewel we de werken voltooien, zijn we geconfronteerd met de realiteit dat we, vanwege logistieke problemen waarover we geen controle hebben, The Last of Us Part II niet kunnen lanceren zoals we zouden willen. We willen ervoor zorgen dat iedereen The Last of Us Part II in dezelfde periode kan spelen, en ervoor zorgen dat we er alles aan doen om de best mogelijke ervaring voor iedereen te behouden. Dit betekent dat het spel moet worden uitgesteld tot het moment dat we deze logistieke problemen kunnen oplossen. Het spijt ons van deze beslissing, maar we zijn tot de conclusie gekomen dat dit de beste en eerlijkste beslissing is voor al onze spelers. We hopen dat dit niet lang duurt en we zullen u op de hoogte brengen zodra we nieuwe informatie hebben om te delen. Wij wensen u, uw dierbaren en uw vrienden een goede gezondheid toe. Bedankt dat je een buitengewone fan bent en voor je voortdurende steun. Blijf veilig! Stoute hond ".

Zoals gemakkelijk te begrijpen, de beslissing om uit te stellen The Last Of Us Deel II tot op heden is het te wijten aan de delicate wereldsituatie, het gevolg van de pandemie van het coronavirus.

Een bevroren douche voor de fans, pas een paar dagen geleden gerustgesteld met één officiële nota waarin Sony specificeerde dat er geen uitstel was voorzien met betrekking tot zijn gamingsector.