De laatste van ons

Dat hebben Sony en Naughty Dog aangekondigd The Last Of Us Deel II werd uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Dit is het tweede uitstel van de titel, aanvankelijk gepland voor 21 februari en daarna verplaatst naar 29 mei.

Nu is het nieuws van een nieuw uitstel, deze keer zonder datum, op het profiel verschenen officiële twitter van Naughty Dog.

“Zoals je kunt lezen, is de release van The Last of Us Part II uitgesteld. We zijn er zeker van dat dit nieuws voor u net zo teleurstellend zal zijn als voor ons. We wilden met jullie allemaal in onze gemeenschap communiceren om jullie wat meer informatie te geven. Het goede nieuws is dat we bijna klaar zijn met de ontwikkeling van The Last of Us Part II. We zijn momenteel de laatste bugs aan het repareren. In ieder geval, ondanks het feit dat we het werk afronden, werden we geconfronteerd met de realiteit dat we, vanwege logistieke problemen buiten onze controle, The Last of Us Part II niet kunnen lanceren zoals we zouden willen. We willen ervoor zorgen dat iedereen The Last of Us Part II tegelijkertijd kan spelen en ervoor zorgen dat we er alles aan doen om de best mogelijke ervaring voor iedereen te behouden. Dit betekent dat we het spel moeten uitstellen tot de tijd komt dat we deze logistieke problemen kunnen oplossen. Het spijt ons over deze beslissing, maar we hebben geconcludeerd dat dit de beste en eerlijkste beslissing is voor al onze spelers. Hopelijk is dit geen lange vertraging en zullen we u op de hoogte brengen zodra we nieuwe informatie hebben om te delen. Wij wensen u, uw dierbaren en uw vrienden een goede gezondheid. Bedankt dat je zo'n geweldige fan bent en voor je voortdurende steun. Blijf Veilig! Stoute hond ".

Zoals gemakkelijk te begrijpen, de beslissing om uit te stellen The Last Of Us Deel II tot op heden is het te wijten aan de delicate wereldsituatie, het gevolg van de pandemie van het coronavirus.

Een bevroren douche voor de fans, pas een paar dagen geleden gerustgesteld met één officiële nota waarin Sony specificeerde dat er geen uitstel was voorzien met betrekking tot zijn gamingsector.