Hier zijn we, Final Fantasy VII remake komt eraan. De laatste poging van square Enix zal volgende week in de winkels liggen April 10 2020 en om de hype achter het eerste deel van de verbeelding van de klassieke PS1 te vergroten, is er een nieuwe trailer vol met nieuwigheden over het verhaal geladen: pas op voor spoilers!

Tijdens de trailer is het mogelijk om de extra toevoegingen van de Nomura / Kitase-productie te theoretiseren. We vinden niet alleen vijanden die al in de originele versie aanwezig waren, maar ook nieuwe bazen en exclusieve personages. Daarnaast de mogelijkheid om te ontdekken elke hoek van Midgar, heeft de deur geopend voor verschillende soorten side-quests en personages. Ten slotte sluit de trailer af met een voorproefje van wat de zou kunnen zijn inhoud van het eindspel van de titel.