Er zijn nog maar een paar dagen voor de nieuwe uitbreiding van haardplaat Outer Lands Ashes, en op het kaartspel van Blizzard de veranderingen zijn begonnen.

Sterker nog, sinds enkele dagen hebben spelers afscheid moeten nemen, in ieder geval voor het standaardformaat, van de legendarische Leeroy Jenkins, die samen met andere kaarten uit de Basic- en Classic-packs is verplaatst naar de Old Glories.

Maar voor een legende die verdwijnt, komt er een andere legende. Vanaf vandaag is 3 april een kort avontuur van vier veldslagen beschikbaar, aan het einde waarvan een nieuwe klasse wordt ontgrendeld, de Demon hunter.

En wie beter dan Illidan zou hij de held kunnen zijn die deze nieuwe klasse moet vertegenwoordigen? Het avontuur volgt de geschiedenis van de oorsprong van de broer van Malfurion, zijn fascinatie voor demonen en zijn verraad.

Na voltooiing van het avontuur krijgt elke speler: Illidan als een nieuwe held, 30 gratis kaarten inclusief 10 Demon Hunter's Basic-kaarten en 20 Demon Hunter's Apprentice-kaarten en een Demon Hunter-starterkaart.

Deze kaarten zijn bruikbaar vanaf 7 april dag van de release van de nieuwe uitbreiding en de standaard rotatie.