Tegenwoordig ervaart Sony een echt thuis nachtmerrie. Het bedrijf werd niet alleen gedwongen tot uitstel De laatste van ons deel 2, Maar ook Iron Man VR op een onzekere datum.

Iron Man VRDe redenen achter dit uitstel zijn meestal natuurlijk logistiek: met dealers gesloten vanwege de pandemie coronavirusgeeft het bedrijf er de voorkeur aan om de titel voor een langere periode beschikbaar te stellen gunstig aan hun verkoop.

De door Camouflaj ontwikkelde titel was eerder al uitgesteld: sindsdien 28 februari 2020 we zijn verder gegaan Kan 15, in een poging verdere operaties uit te voeren polijsten van het product. In Iron Man VR zou de speler het leven van Tony Stark niet alleen hebben geleefd door verschillende missies en gevechten, maar ook door interactie met andere personages die tot het universum behoren Marvel.