Als onderdeel van het evenement “Aanbieding van de uitgever Xbox Games Studios"Net aangekondigd in deze uren op Steam, is de aanstaande landing in de winkel van onthuld Sea of ​​Thieves.

Tot op heden is de titel, althans voor de pc-markt, gedegradeerd naar het spel Windows Store ambtenaar van Microsoft. Volgens de beschrijving van de speciale winkelpagina, lijkt het spel al bijgewerkt naar de nieuwste versie. Ze zullen het goed maken vijf uitbreidingen in feite al aanwezig. De onbekenden zijn vooral de prijs waarmee de titel op het Valve-platform wordt verkocht en de mogelijke mogelijkheid tot crossplay.

Sea of ​​Thieves aanwezig zijn in de Xbox Game Pass-pcprofiteren veel gebruikers van het aanbod 3 maanden voor slechts 1,00 euro om ermee te kunnen spelen. Deze factor is dan ook niet te onderschatten. De goedheid van deze operatie moet daarom volledig worden geverifieerd.