De open bèta van Resident Evil Resistance het is nu enkele dagen online. De modus 1vs4 asynchrone multiplayer gemaakt door Capcom als onderdeel van het pakket gewijd aan de remake van het derde hoofdstuk van de sage, het staat op het punt te worden bijgewerkt. Het Japanse softwarehuis heeft dat inderdaad aangekondigd un nieuw personage speelbaar binnenkort beschikbaar. We hebben het over Jill Valentine, die de komende dagen als overlevende in het spel zal landen.

We plannen een reeks gratis updates voor Resident Evil Resistance. De eerste van deze updates komt op 17 april aan, waardoor je kunt spelen met Jill Valentine, de hoofdrolspeler van Resident Evil 3, die zich bij de Survivors-groep zal voegen.

Benoeming tot de 17 april, klaar om mee te testen nieuwe vermelding van de line-up van speelbare personages. Voor degenen die op zoek zijn naar gezelschap voor hun online sessies, zoals altijd nodigen we je uit om verbinding mee te maken groep PDVG toegewijd.