GameStopZoals gemeld door The Boston Globe, GameStop heeft alle winkels in Massachusetts gesloten, inclusief de diensten van stoeprand pickup (ophalen van goederen buiten de winkel). De sluiting komt na de eerste indicaties, gegeven door het bedrijf aan zijn werknemers, waaronder het gebruik van handschoenen tijdens de klantenservice.

De staat Massachusetts had al op 24 maart opdracht gegeven tot het stopzetten van niet-essentiële activiteiten, een door GameStop niet erkende uitnodiging die zichzelf had verklaard als leverancier van "Essentiële diensten". Na de beslissing om de luiken dicht te houden, beval de Boston City Inspection Services Department Dorchester's GameStop om te sluiten.

Il Boston Globe hij meldt dat er geen boete is opgelegd aan het bedrijf, dat in ieder geval een soort waarschuwing kreeg: de inspecteurs hebben woensdag opnieuw gecontroleerd of de betreffende winkel gesloten bleef.

GameStop bevestigde later aan het tijdschrift hoe alle winkels in Massachusetts donderdag gesloten waren. Het is nog niet duidelijk of de beslissing zal worden uitgebreid tot alle andere staten, zoals de afgelopen dagen al is gebeurd in Californië, waar het bedrijf al zijn winkels heeft gesloten, volgens de aanwijzingen van de gouverneur.