Als we erover horen Fortnite we vinden vaak de naam van Ninja, de beroemdste streamer die is gewijd aan het spel van epic Games.

Nogmaals Tyler Blevins (zijn echte naam) heeft geen gelegenheid verloren om over te praten, hurling tegen iedereen die Fortnite speelt met behulp van een controller, vergeleken met degenen die een aimbot gebruiken.

Dit zijn zijn woorden:

Ik heb meerdere keren geprobeerd met een controller op pc te spelen; Ik speelde competitieve spellen zowel met controller als met muis en toetsenbord. Nou, je kunt me niet vertellen dat het hebben van een controller niet hetzelfde is als profiteren van de aimbot.

In de praktijk, als je op console en via console speelt, gebruik je een aimbot.

Zeker Ondersteunde targeting op consoles helpt meer en maakt het gemakkelijker, maar aan de andere kant zou het niet hebben van een enorm voordeel een voordeel zijn voor degenen die met toetsenbord en muis spelen. Zit de waarheid in het midden?