Death StrandingDeath Stranding, de laatste poging van Kojima Productions, toonde de spieren van de Decima Engine, de eigen grafische engine van guerrilla Games. Iemand besloot echter om te laten zien hoe de game-ervaring zich kon vertalen als hij in VR leefde.

KingCeryn heeft in feite een technische demo van het werk van Hideo Kojima gemaakt met Unity en enkele modellen en texturen geïmporteerd uit de oorspronkelijke titel.

Rekening houdend met het feit dat het slechts een technische demonstratie is, gemaakt door één persoon in minder dan een maand (met alles wat volgt in termen van details), is het een interessant experiment om de mogelijkheden van een VR-versie te laten zien van de titel van de Japanse auteur.

Zoals bevestigd door KingCeryn, Death Stranding: Porter (dit is de officiële titel) bestaat uit een hele kaart, vijanden en biomen. Er zijn ook weersomstandigheden, bazen, voertuigen en missies.

De auteur heeft geen plannen voor publicatie van zijn werk, maar het is mogelijk proef het in een video die op zijn YouTube-kanaal is geüpload. In de hoop dat misschien zelfs Hideo Kojima zelf overtuigd zal zijn om een ​​VR-versie van Death Stranding te maken ...