SnowRunner komt vanaf pc, PlayStation4 en Xbox One aan April 28 2020 zowel in standaard als Premium versie. Hiermee kunt u ook een kopen Seizoenspas speciaal om toegang te krijgen tot extra content na de lancering. Deze laatste wordt rechtstreeks in de Premium editie van de titel.

De inhoud van de Season Pass wordt in vier fasen uitgebracht, elke release bevat nieuwe off-road voertuigen en nieuwe game-omgevingen in Canada, Rusland en Wisconsin (Verenigde Staten) die alleen of met vrienden kunnen worden verkend. Zelfs niet-Season Pass-houders krijgen de kans om gratis nieuwe content te krijgen.

Het post-lanceringsplan van SnowRunner zal tonnen nieuwe kaarten, nieuwe voertuigen en extra inhoud bevatten. Ondersteuning voor mods zal aan de gang zijn en zal nieuwe soorten missies en activiteiten toevoegen, waaronder het zoeken naar de overblijfselen van een WO II-bommenwerper.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de inhoud die na de officiële lancering aan SnowRunner zal worden toegevoegd, gaat u naar de websitespeciaal portaal of blijf op de hoogte PDVG.