Ramprapport 4 het is eindelijk ook voor Italiaanse gebruikers gearriveerd, na ongeveer anderhalf jaar na de officiële Japanse release. De game is namelijk vanaf gisteren beschikbaar PlayStation 4, Nintendo Switch e PC. Om de komst op de markt te vieren, is er ook een speciale publicatie verschenen aanhangwagen van lancering.

Door een enorme aardbeving zal de wereld die je kent niet meer zijn zoals voorheen. Je zult een stad in stukken moeten uitdagen waarbij je keuzes het voortbestaan ​​van de burgers bepalen.

Een kalme zomerdag verandert in een catastrofe wanneer een gewelddadige aardbeving uw stad treft en mensen en gebouwen in chaos brengt. Om te overleven, moet je in onbekende omstandigheden door bekende plaatsen navigeren. De overlevenden die je ontmoet en de cruciale beslissingen die je neemt, zullen het verloop van je ervaring beïnvloeden en uiteindelijk bepalen hoe je reis zal eindigen.