Hearthstone, het beroemde kaartspel van Blizzard, is verrijkt dankzij de nieuwe uitbreiding van Ceneri of Outer Lands.

Het Jaar van de Feniks brengt veel veranderingen met zich mee, waaronder de toevoeging van 135 nieuwe kaarten (inclusief de zogenaamde Supreme-kaarten), en de komst van de Demon hunter als een nieuwe klasse. Bovendien heb je tot 29 juni de tijd om toegang te krijgen tot de game en ontvang je de legendarische minion gratis Kael'thas Solealto.

Dit is de officiële beschrijving van de Demon Hunter van Blizzard:

De Demon Hunter, doordrongen van de chaotische Vil-energie en in staat om vreselijke soul-spreuken te gebruiken, heeft een unieke spelstijl die voorstander is van wilde agressie, met bijzondere nadruk op de directe aanvallen van de held en krachtige Demon-volgelingen. De Demon Hunter-klasse en de bijbehorende held Illidan Stormster, evenals de 30 kaarten die specifiek zijn voor deze klasse, zijn gratis beschikbaar voor alle spelers die de vier hoofdstukken van de Demon Hunter-proloog voor één speler voltooien.

Ceneri delle Esterne is nu beschikbaar op pc (Windows en Mac) en Android- en iOS-apparaten.