Straten van Rage 4Straten van Rage 4 lijkt eindelijk een releasedatum te hebben. op de Nintendo-winkel In feite, de game is vanaf 23 april beschikbaar, de dag waarop het naar alle waarschijnlijkheid ook op de andere platforms zal debuteren.

Streets of Rage 4 is de nieuwe uitloper van de historische schuifhuisvechtgame-franchise van SEGA, beroemd in de jaren 90, toen de eerste drie afleveringen verschenen op Mega Drive. Het vindt plaats tien jaar na de gebeurtenissen van het derde hoofdstuk, het is ontwikkeld door Lizardcube in samenwerking met Guard Crash Game en de publicatie is bewerkt door Dotemu.

Het is een product dat zeker knipoogt naar de nostalgiek van de serie, de basisgameplay behoudt en zorgt voor het bijwerken van het ontwerp. Precies om deze reden is de aanwezigheid van al aangekondigd 12 speelbare personages uit de historische hoofdstukken, een getal dat het aantal selecteerbare karakters op een totaal van brengt 17.

Hieronder kun je de onthulling bewonderen gewijd aan retro-personages en aan de historische soundtrack, ook opgenomen in deze vierde aflevering.

Streets of Rage 4 is beschikbaar voor pc, Xbox One (waar het al op de eerste dag in de Game Pass staat), Playstation 4 en Nintendo Switch. Op de laatste twee is het mogelijk om te kopen een fysieke versie in beperkte oplage.