Tenzij het een eenvoudig paasei van Nintendo is, komen de personages de laatste tijd uit Animal Crossing New Horizons noemen Bartolo, de gereserveerde eigenaar van de Piccionaia. Niet alleen dat, sommigen beweren zelfs 's ochtends koffie te hebben gedronken, ondanks het feit dat de bar niet in het spel aanwezig is.

Wat Nintendo gaat doen introduceren Bartolo en zijn club in een aankomende update van Animal Crossing New Horizons - of in een DLC? Moeilijk te zeggen: i werk aan de titel gaan ondanks de noodsituatie door, maar Nintendo heeft dat al verschillende keren gezegd de nieuwe inhoud zou traag komen. Voorlopig kunnen we daarom niet anders dan de theorieën terzijde laten en alles als een roddel beschouwen. Dat is tenslotte wat bezoekers van het eiland het beste doen.

Bartolo en zijn Piccionaia debuteerden voor het eerst in Animal Crossing Wild World, om vervolgens te consolideren in Nieuw blad.