Activision e Infinity Ward blijf steunen met een lawine van nieuwe inhoud Call of Duty: Modern Warfare, wat ook te danken is aan de gratis Battle Royale-modus Warzone, leeft een nieuw leven. Het is net begonnen Seizoen drie in de game, die niet alleen nieuwe kaarten en operators voor de multiplayer heeft gebracht, maar ook nieuwe functies heeft toegevoegd aan de Warzone-buit met nieuwe silenced wapens, maar dat is niet alles.

Warzone heeft onlangs de kans gekregen om mee te spelen quads, zowel voor Battle Royale als voor Dirty Money, maar volgens een afbeelding voor aanwezig op de officiële website van het spel, zullen we binnenkort ook de mogelijkheid hebben om in te spelen Duo aan de bovengenoemde methoden. Het is echter nog niet bekend wanneer de functie zal worden ingevoegd en we moeten wachten op nieuws van de kant van de ontwikkelaars.