Oorspronkelijk Cyberpunk 2077 het had deze maand moeten verschijnen, maar net als bij andere titels werd uiteindelijk besloten om de lanceringsdatum uit te stellen tot september. Met de verspreiding van Coronavirus zijn verschillende bedrijven echter getroffen door baanproblemen en vertragingen, waardoor fans van de titel in een verdere verwijzing. Gelukkig zijn de programma's, althans volgens de ontwikkelaar, niet veranderd.

Zoals reeds verwacht in het verleden en nu bevestigd in een verslag ambtenaar, de De releasedatum van Cyberpunk 2077 blijft op 17 september, En CD Projekt RED ze is ervan overtuigd dat ze het werk op tijd zal kunnen afmaken. Er zijn niet veel details over de huidige staat van het spel, maar het project wordt genoemd op schema.

Cyberpunk 2077 is vanaf 17 september 2020 beschikbaar PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia e PC Windows. We herinneren je eraan dat de wedstrijd nog steeds loopt Cyber-up van uw pc, met echt interessante beloningen voor computerliefhebbers.