We staan ​​nu op het punt de eerste maand van quarantaine te bereiken die wordt opgelegd door de COVID-19-noodsituatie. Een paar weken geleden daar Ik heb 5 coöp-titels voorgesteld om tijd door te brengen met online spelen met je vrienden, maar ik denk dat je mijn advies nu moet integreren. Mede door de langdurige noodsituatie, mede door persoonlijke ervaringen van de afgelopen dagen, ben je hier 5 meer coöpspellen met online multiplayer-functionaliteit.

Sea of ​​Thieves

De piratentitel van Rare, ontwikkeld als exclusief voor Microsoft, heeft de juiste rijpheid bereikt om als een van de meest veelbelovende titels in de Xbox Game Pass-scene te worden beschouwd. De zeeën van Sea of ​​Thieves bevaren is inderdaad genoeg een abonnement afsluiten naar de dienst en download de betreffende titel. De vijf uitbreidingen (inbegrepen) kunnen een besliste variatie en een lange levensduur geven in de inhoud: een van de meest kritieke tekortkomingen bij de lancering. Het beheren van een schip in het gezelschap van je vrienden en rondrennen op de eilanden op zoek naar buit kan verdomd leuk zijn. Argh!

Voor de koning

Titel veel minder bekend dan enige andere gepresenteerd in deze sectie, Want The King slaagt er onverwachts in om de tijd in een oogwenk voorbij te laten gaan. De titel in kwestie is niets meer dan een procedureel geavanceerde RPG met een aantal strategische mechanica erin. De hoofdmodus, die in het gezelschap van twee spelers kan worden gespeeld, ziet de hoofdrolspeler in een bord in beschavingsstijl bewegen om de aan het begin van de sessie opgelegde doelstellingen te bereiken door middel van een gevechtssysteem op basis van het percentage succesvolle aanvallen. Geweldige Dungeon-modus: eindeloze procedurele botsingen na elkaar, met toenemende moeilijkheid hand in hand met de groei van de spelende personages en hun uitrusting.

Minecraft

'Eh, maar we kennen allemaal Minecraft.' True. Maar hoeveel van jullie zijn over de beschuldigingen gevlogen dat ze een titel zijn serie b om echt de diepte onder ogen te zien die het door Mojang bedachte spel kan geven? Gespeeld in het bedrijf Minecraft kan een uitstekend tijdverdrijf zijn. De uitnodiging is om het opnieuw te ontdekken, je vrienden uit te nodigen om een ​​server uit te rusten en echt plezier te hebben op de meest uiteenlopende manieren. Voor de meest veeleisende zijn er ook tientallen mods waarmee je echte avonturen kunt beleven of de kunst van het bouwen kunt uitproberen via een veel complexer knutselsysteem dan dat wordt aangeboden door het basispakket. Kortom, als die van jou is groep er zijn geen ideeën, begin aan een geweldige klassieker.

Brawlhalla

Houd je te veel van je vrienden om met hen te concurreren? Heeft een van hen nog geen Nintendo Switch? Vind je ik leuk piacchiaduro? Probeer Brawlhalla. Ok, ik geef toe dat ik hier een beetje vals speel. Brawlhalla maakt niet echt deel uit van het jaar van coöpspellen, maar je kunt nog steeds online 2 tegen 2 wedstrijden spelen in combinatie met een andere gebruiker. Bovendien is Brawlhalla a vrij te spelen het is veel gemakkelijker voor mij om het aan te bevelen dan Super Smash Bros. Ultimate. De mechanica en de algemene kwaliteit van de titel in kwestie zijn zeker lager dan het spel waar het duidelijk zijn intrede van neemt, maar multiplatform en, precies, gratis, bijzonder geschikt voor diegenen die nieuwe hefbomen voor het genre willen aantrekken onder de lijnen van hun kennis.

Diablo 3

In eerste deel van de sectie Ik heb twee echt hardcore titels aanbevolen in hun genres: Monster Hunter en World of Warcraft. Zelfs vandaag voel ik me daarom gedwongen om zelfs de meest vlotte spelers advies te geven en over het algemeen op zoek te zijn naar ervaringen best moeilijk om samen met je vrienden door te brengen, zij ook best moeilijk (figuurlijk gesproken bedoelen we). Diablo heeft eigenlijk een genre gecreëerd. De actie-RPG met isometrisch aanzicht biedt uitdaging, diepte in het managementsysteem van je personage en een coöperatie waarop het derde hoofdstuk van de serie bijna volledig gebaseerd was.

Zullen er meer tips zijn over coöpspellen?

De hoop is dat het je gelukt is om je opnieuw de juiste keu over hoe je deze moeilijke dagen kunt doorbrengen. We staan ​​voor een ongekende crisis, maar niemand verbiedt ons om onze tijd op te fleuren met onze favoriete hobby's, beter in gezelschap. Als er behoefte is, komt er ook een derde deel van het advies over coöpspellen; altijd in de hoop dat deze noodsituatie uiteindelijk in de kortst mogelijke tijd kan eindigen.