Hoe vaak hebben we niet gehoord van de mogelijke terugkeer van Silent Hill? Velen, sinds Hideo Kojima en Guillermo del Toro werkten aan de veel late PT, die eigenlijk Silent Hills bleek te zijn.

Sindsdien heb ik gerucht op een nieuw hoofdstuk van de serie die ze hebben gevolgd en nu is het de mangaka Suehiro Maruo om te gooien benzine op het vuur: auteur van horrorwerken, daarom perfect in thema met de tinten van de Konami-sage, heeft de kunstenaar gepubliceerd twee verhalen voor zijn rekening Instagram die weinig aan de verbeelding overlaten.
silent-heuvels-magaka-PDV

De verwijzingen naar Konami en Silent Hills zijn duidelijk en dit zou kunnen duiden op de betrokkenheid van Suehiro Maruo bij de ontwikkeling van het nieuwe hoofdstuk van de serie. Geen officiële bevestiging, met het softwarehuis dat nog steeds geen nieuwe titel noemt: gewoon toeval of we zullen echt een nieuwe hebben Silent Hill?