Als u de afgelopen dagen het laatste nieuws hebt gevolgd, een exploiteren su Zwaard en schild Pokémon wat het competitieve toneel van de twee titels geleidelijk ruïneert. Kortom, het laat de verliezers toe annuleer de botsingen, zodat deze geen boetes krijgen en de winnaars geen prijs ontvangen. In de tussentijd werken de ontwikkelaars aan een oplossing, The Pokémon Company heeft de bijl opgegraven en begint serieuze maatregelen te nemen.

Aangezien de exploit is gebaseerd op het verbreken van de verbinding met online games, heeft het bedrijf het nu beloofd tijdelijke en permanente verboden uit het spel voor degenen die te vaak gevechten staken. Dit verwijst duidelijk naar het gebruik van deze specifieke bug, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je wordt gestraft als je verbinding driftbuien veroorzaakt.

Zwaard en schild Pokémon

In afwachting van het volledig verwijderen van deze methode uit Pokémon Sword and Shield, kunnen we in ieder geval rekenen op de ijzeren vuist van de Pokémon Company om eindelijk terug om te genieten van de concurrentie.