Er zijn 4 jaar verstreken, 5 gezien de Japanse release, van de laatste titel van de serie Rhythm Paradise.

In 2016 was het in feite gelokaliseerd voor de westerse markt Rhythm Paradise Megamix. Gelanceerd op Nintendo 3DS, werd het het vierde en laatste hoofdstuk van de ondertekende muziekserie Tsunko als producer en componist. Deze laatste heeft zojuist gerapporteerd Twitter, om het merk ook naar voren te willen brengen Nintendo Switch als de serie in kwestie en de hybride console ze zouden bijzonder dichtbij zijn.

De beroemde ritme spel betreedt de podia die worden aangeboden door de draagbare consoles die al 14 jaar door het bedrijf Kyoto worden geproduceerd. Sinds Game Boy Advance elke Nintendo-laptop heeft zijn eigen merkhoofdstuk ontvangen, en daarom hopen we dat deze verklaringen in de toekomst zullen worden weerspiegeld.

Wie weet hoe een Rhythm Paradise profiteer van de functies en bijzonderheden die Switch biedt.