The WitcherCDProjekt RED heeft onthuld The Witcher 3: Wilde Jacht heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht. Een buitengewoon cijfer dat nog meer indruk maakt in vergelijking met de cijfers van vorig jaar.

In juni 2019 was het spel uitgekomen 20 miljoenen exemplaren verkocht, een nummer dat enorm is gestegen en dat, volgens schattingenzou de hoogte nauwkeuriger hebben aangeraakt 28,3 miljoen.

In 2019 werd 82% van de exemplaren digitaal en de pc-versie was het meest gekocht. 37.2% van de verkoop vond plaats in Europa, gevolgd door Azië (27.9%), Noord-Amerika (25.6%), Zuid-Amerika (7%), Oceanië (2%) en ten slotte Afrika (0.3%). Het totaal van de opbrengst komt uitsluitend van Steam, maar het wordt geschat op ongeveer 50 miljoen dollar. De figuur heeft alleen betrekking op de tijdsperiode die start vanaf de introductie van het nieuwe omzetverdelingsbeleid van de Valve store (1 oktober 2018, red.).
Zeker indrukwekkende cijfers, zeker beïnvloed door het enorme succes van The Witcher, de Netflix-serie geïnspireerd door de daden van Geralt of Rivia.