DUBLIN– (BUSINESS WIRE) –ResearchAndMarkets.com heeft Virtual Reality geïdentificeerd als een van de belangrijkste sectoren die groeimogelijkheden ziet tijdens de pandemie van Coronavirus

Met een nieuwe interesse in alle soorten home entertainment, is dit een kans voor makers van virtuele en augmented reality-systemen om hun producten te promoten. Hoewel de meeste musea en andere culturele instellingen gesloten zijn vanwege het Coronavirus, hebben velen virtuele rondleidingen door hun tentoonstellingen beschikbaar gemaakt, waardoor het publiek ze vanuit de veiligheid van hun huis kan ervaren. Virtuele en augmented reality-tools zijn ook nuttig gebleken op medisch gebied, omdat ze onderzoekers in staat stellen 3D-virusmodellen te manipuleren en verborgen zwakheden daarin te misbruiken.

ResearchAndMarkets.com biedt een verscheidenheid aan onderzoeksrapporten over Virtuele en toegevoegde werkelijkheid en aanverwante onderwerpen zoals VR-headsets.

De laatst beschikbare rapporten over deze sector zijn onder meer:

AR- en VR-weergavemarkt per apparaattype (AR HMD, VR HMD, HUD, projector), technologie (AR, VR), toepassing (consument, onderneming, commercieel, gezondheidszorg, ruimtevaart en defensie), weergavetrends en geografie - wereldwijde prognose tot 2024

Noord-Amerika Virtual Reality (VR) Markt per component, technologie, apparaat, platform, brancheverticaal, eindgebruiker en land 2020-2026: trendprognose en groeimogelijkheden

Virtual Reality is slechts één gebied waar de vraag onverwachts toeneemt. ResearchAndMarkets.com heeft de leidende trends geïdentificeerd in het volgende artikel: 30 industrieën zien een stijgende vraag als gevolg van de COVID-19-pandemie

Over ResearchAndMarkets.com

ResearchAndMarkets.com is 's werelds toonaangevende bron voor internationale marktonderzoeksrapporten en marktgegevens. Wij bieden u de nieuwste gegevens over internationale markten, belangrijke industrieën, topbedrijven, nieuwe producten en de nieuwste trends.

Contacten

Laura Wood, Senior Press Manager
press@researchandmarkets.com
Voor EST-kantooruren belt u 1-917-300-0470
Voor US / CAN gratis telefoongesprek 1-800-526-8630
Voor GMT-kantooruren Bel + 353-1-416-8900

Bron BEDRIJFSDRAAD