Disney + is er in iets meer dan zes maanden aangekomen 50 miljoen abonnees, een nog belangrijker resultaat gezien het feit dat het een paar weken in Europa is aangekomen, in Frankrijk slechts twee dagen. Ook opmerkelijk is de bijdrage van India, waarbij het platform al snel 8 miljoen gebruikers verzamelde.
Dit is de opmerking van Kevin Mayer, president van Disney's Direct-to-Consumer & International divisie:

"We zijn echt vereerd dat Disney Plus deze impact heeft op miljoenen mensen over de hele wereld, en we geloven dat dit een goed teken is van onze voortdurende uitbreiding naar West-Europa, Japan en heel Latijns-Amerika later in het jaar. De geweldige verhalen inspireren en troosten ons, en we bevinden ons in de bevoorrechte positie dat we een breed scala aan kwaliteitsentertainment kunnen bieden op basis van goia en optimisme op Disney Plus "

Absoluut een goed teken, zelfs als de cijfers dat zijn nog steeds ver van 161 miljoen Netflix-gebruikers, en uiteraard met gesloten bioscopen en parken is het succes van het streamingplatform nog meer noodzakelijk voor de entertainmentgigant.