Vanaf het moment van lancering is het vierde seizoen van "Het papieren huis'Heeft zoveel verzoeken ontvangen dat het wordt de meest bekeken streaming-serie ter wereld. Parrot Analytics verzamelde de gegevens van het platform en concludeerde dat de show in de twee dagen voor de release 31 keer zoveel bezoeken ontving als de media-tv-series, zelfs verder dan reuzen in de VS van het kaliber van The Walking Dead o Westworld.

Ook bevestigde de groei in vergelijking met voorgaande seizoenen en de extreme wereldwijde populariteit, de show ging erg goed in Europa, Azië en Amerika. Alejandro Rojas, sprak de directeur van Applied Analytics bij Parrot Analytics zich uit over het succes in de stratosfeer:

“Dit is een mijlpaal voor een Spaanse productie. Sinds het debuut van de serie in 2017 en zelfs voordat Netflix het aan zijn catalogus heeft toegevoegd, heeft Parrot Analytics hogere gegevens verzameld dan normaal, niet alleen in Spanje, maar ook op verschillende internationale markten. Het is duidelijk dat de maker van de Álex Pina-serie een effectieve manier heeft gevonden om verschillende doelgroepen van verschillende talen en culturen met elkaar te verbinden. Eenmaal op Netflix zijn de bezoeken met elk seizoen toegenomen, en Netflix heeft geprofiteerd van de grote vraag en het internationale bereik benut om van de serie een echte wereldwijde hit te maken. "