Nieuwe wereld, MMO-titel ontwikkeld door Amazon Game Studios, is uitgesteld. De titel zou naar verwachting op de markt komen volgende maand. Door de arbeidsomstandigheden tijdens de noodsituatie die de hele wereld doormaakt, konden de laatste fasen van de afwerking echter niet worden voltooid.

“Zoals de meesten van jullie, is ons hele team in quarantaine na de wereldwijde COVID-19-pandemie. We boeken vooruitgang, maar werken op afstand aan een ambitieuze titel als Nieuwe wereld het is een enorme uitdaging waar we allemaal voor staan.

Het nieuws kwam rechtstreeks van het ontwikkelteam, dat communiceerde via de speciale officiële blog. De nieuwe lanceringsdatum is dan ook voorzien 25 augustus, om een ​​zekere marge te behouden in het geval dat de situatie van de gezondheidscrisis verder zou duren.