Als Asmodee in de afgelopen paar dagen Wizards of the Coast verstrekte gratis materialen tijdens de quarantaine, in dit geval zijn het veel middelen om Dungeons & Dragons vanuit huis te spelen. Hier vind de site die speciaal is gemaakt om toegang te krijgen tot de bestanden in kwestie, waaronder handleidingen, avonturen, tekenbladen en ander nuttig materiaal voor beginners en veteranen. Er zijn ook kleurillustraties voor de kleintjes, misschien niet te klein omdat we het nog steeds hebben over toeschouwer en mimiek.

De lijst wordt dagelijks bijgewerkt van maandag tot en met vrijdag bevat het ook een gids om D & D online vanaf uw pc te spelen. De avonturen spelen zich af in de Forgotten Realms en de handleidingen zijn gebaseerd op de Adventurers League van de vijfde editie van het beroemde rollenspel, die de afgelopen jaren het aantal spelers verder heeft zien groeien, mede dankzij de populariteit van de tv-serie "Stranger Things". Als je altijd al een RPG hebt willen proberen, maar je had geen tijd of middelen, dan is dit een goed moment om te beginnen.