Helaas voor al diegenen die nog steeds dol zijn op de titel, de lancering van de uitbreiding Wastelanders di Fallout 76 is teruggestuurd naar 14 april vanwege het coronavirus. Maar als u het wachten wilt vullen, hebben de ontwikkelaars de afgelopen dagen verschillende details over de nieuwe inhoud vrijgegeven, waaronder een een paar video's de nieuwe baas in actie laten zien en een glimp opvangen van de nieuwe locaties.

Om te beginnen hebben we een nauwe ontmoeting met een geduchte vijand: de Wendigo Colossus, een veel slechtere versie van de traditionele Wendigo. In tegenstelling tot zijn kleinere tegenhanger heeft deze drie koppen, veel weerstand en vooral de mogelijkheid om zijn jongere neven uit het niets laten springen. Zeker een strijd die niet uit de hand mag worden gelopen.

In deze tweede video bekijken we het echter interacties met NPC's en nieuwe dialogen. Daarnaast laten de ontwikkelaars zien hoe de dagelijkse speurtochten die onder meer een handvol reputatie garanderen voor het factiesysteem.

Ten slotte hebben we een kaart van het continent Fallout 76 met een lijst welke punten niet langer kunnen worden gebruikt om hun bases te bouwen. Probeer een snelle zet te organiseren voor het geval u zich in een van deze bevindt, anders zou u op de 14e zonder een huis meer wakker kunnen worden.

Fallout 76