de LEGO Super Mario startpakket ze waren goed op de hoogte voordat ze op de markt kwamen. Dit is de signalering van veel retailers. Zelfs de officiële LEGO-winkel heeft limiet van reserveringen bereikt Uitgevoerd.

"Vanwege je overweldigende opwinding voor LEGO Super Mario, accepteren we momenteel geen pre-orders meer. Kom snel terug! "

Het is onduidelijk of de kits nog voor de lancering van de productlijn beschikbaar zullen zijn. Deze moet namelijk op de markt worden gebracht 1 augustus 2020.

Waarschijnlijk we staan ​​voor een fenomeen vergelijkbaar met wat er is gebeurd NES Classic Mini meerdere jaren. Wanneer een product bijzonder aantrekkelijk is voor verzamelaars, is het vanzelfsprekend dat er ook een aantal gebruikers is die vooraf willen bestellen het risico nemen om grote hoeveelheden te kopen voor toekomstige wederverkoop. We zullen zien of debaksteen bedrijf zal de enorme reactie van het publiek kunnen verwelkomen.