Nintendo Switch is geüpdatet en brengt de firmware naar de versie 10.0.0. Hier zijn de kleine, maar welkome innovaties die zijn geïntroduceerd.

Laten we beginnen met wat de meest welkome toevoeging aan de hele update zou kunnen zijn: je kunt nu software, updates en DLC overzetten van het systeemgeheugen naar microSD en vice versa. Helaas kunnen sommige opgeslagen updates niet worden overgedragen.

Eindelijk de mogelijkheid van breng de Joy-Con- en Pro Controller-knoppen in kaart, waarmee u tot vijf aangepaste configuraties kunt opslaan.

Nu kunt u tot wel besparen 300 favoriete nieuws, altijd als de console is verbonden met internet. Daarnaast zijn er zes nieuwe pictogrammen geïnspireerd op de bekroonde Animal Crossing: News Horizons toegevoegd en zijn enkele opties met betrekking tot activiteiten verplaatst.

Wat vind je van deze update en welk nieuws zou je in de toekomst willen zien? Vertel het ons met een reactie!