Een paar dagen geleden, de naam van Crysis hij was terug in de schijnwerpers dankzij een tweet  gepubliceerd door het officiële account van de game.

Het bericht, dat luidt 'Gegevens ontvangen', het is heel beknopt en laat meer vragen dan antwoorden achter.

In de afgelopen paar uur is er weer een tweet gepost vanuit het getagde titelaccount Crytek: 'Hey Nomad, ben je nog steeds bij ons?', verwijzend naar de hoofdpersoon van het eerste hoofdstuk; daarom denkt men dat Crytek meer geneigd is tot een remaster of nieuwe versie van het betreffende hoofdstuk, maar dat kan niet worden uitgesloten Nomade kan terugkeren voor een totaal nieuw spel.

We mogen niet vergeten dat er sindsdien niets meer op het Twitter-account van Crysis is gepost 2016daarom is het nu veilig om dat te denken Electronic Arts e Crytek ze zijn serieus van plan iets te produceren dat gerelateerd is aan het merk.

We moeten gewoon wachten op meer informatie van de ontwikkelaars, waarschijnlijk nog steeds via mysterieuze tweets.