niet alleen nieuws voor Overwatch, kondigt Blizzard vandaag de lancering van nieuwe inhoud ook op aan Heroes of the Storm. MOBA-updates met nieuwe steunen, nieuwe modellen en nog veel meer met deDark Nexus-evenement.

De Raven Lord is eindelijk verslagen, maar chaos en haat blijven zich verspreiden in de Nexus. Sommige helden, zoals de protoss-edelen Tassadar en Fenix, hebben zich in de kloof gewaagd, waardoor hun gezond verstand de corruptie zou kunnen vertragen. Anderen, aangetrokken door al die macht, hebben geprobeerd die te grijpen. Deathwing vloog naar het gewelddadige hart van de Dark Nexus om zich ervan te voeden.

Of je nu op zoek bent naar kracht of vrede, doe mee aan het Dark Nexus Shards-evenement vanaf 14 april, dat zal duren tot de volgende grote Heroes of the Storm-update!

  • Nieuwe modellen Deathwing, Fenix, Tassadar, Gul'dan en Alarak
  • Nieuwe mounts - Beast of the Dark Nexus, Mastiff of the Dark Nexus en Manta of the Dark Nexus
  • Fragmenten van de Dark Nexus-pakketten - Nieuwe sprays, emoji's en portretten

Voor meer gedetailleerde informatie raden we aan naar de website te gaan patch notities. Het lijkt momenteel dat Heroes of the Storm een ​​tweede jeugd beleeft. Ben je op zoek naar teamgenoten? Doe mee met de PDVG officiële groep!