Na Man van Medan, je zomer staat op het punt om een ​​echte nachtmerrie te worden met de komst van Weinig hoop, de tweede titel die is gewijd aan de survival-horror-saga van supermassive Games: The Dark Pictures Anthology. De aankondiging kwam rechtstreeks van de uitgever Bandai Namco met de eerste trailer:

Zoals de traditie van Supermassive-titels is, zal Little Hope een verhaal vertellen dat gebaseerd is op echte gebeurtenissen, met een twist van terrore e bovennatuurlijk. De aantrekkelijkheid van deze titel, zoals die was voor Tot het ochtendglorenligt in zijn complex vertakte vertelling, waarmee de speler zijn verhaal kan vormgeven door te controleren verschillende karakters, en dus de deuren openzetten voor meerdere possibilità e Finali.

Daarnaast bevat de titel extra spelmodi als modus Bioscoopavond om te delen met je vrienden en een versie Director's Cut waaronder de opmerking van de ontwikkelaar. De titel wordt deze zomer uitgebracht op Playstation 4, Xbox One en pc.