Deze week geeft Epic Games Store zijn gebruikers twee echt goed gemaakte spellen, en biedt het twee totaal verschillende spelervaringen; met diametraal tegenovergestelde secties. We hebben het over Just Cause 4 e Wheels of Aurelia, hoofdrolspelers van het Free is Beautiful-evenement van vandaag.

Just Cause 4

Downloadbaar via de paginastelt ons in staat om de vierde iteratie onder ogen te zien met Rico Rodriguez als hoofdrolspeler. De open wereld actietitel ligt op het hoogtepunt van de nadruk op het spectaculaire karakter van de activiteiten van de speler. Vernietigbaarheid van de scenario's, rijke parafernalia, caciaroni-apparatuur en verticaliteit van het bewegingssysteem. ah, er zijn ook tornado's!

Wheels of Aurelia

We worden geconfronteerd met de eerste Italiaanse titel te geven uit de winkel die is opgericht door de makers van Unreal Engine. De game speelt zich af in het Italië van de jaren 70 door de speler een auto te laten rijden langs de weg die Ventimiglia met de hoofdstad verbindt. Een visuele roman die ons (ook Italianen) de schoonheid kan laten ontdekken van de plaatsen die een stop markeren in deze zeer gewaardeerde indie van 2016.

We nodigen al onze lezers uit om via de website in contact te blijven speciale sociale kanalen op zoek naar de kop "Gratis is mooi", Om al het nieuws te ontvangen over de titels die dagelijks gratis worden verspreid via de verschillende winkels.