NieR Re [in] anjer, het mobiele project Square Enix, wordt voor het eerst sinds de aankondiging getoond. Wat kunnen we verwachten?

Na de aankondiging van een paar weken geleden, hebben we het hier weer over het nieuwe project van Yoko Taro. Blijkbaar, zoals je kunt zien aan de trailer die hieronder zichtbaar is, is het nieuwe hoofdstuk van Nier exclusief ontwikkeld voor smartphone Het zal een zijn 3D-actie-avontuur. De artistieke sector, onder redactie van Akihiko Yoshida van CyDesign en Kazuma Koda, lijkt buitengewoon fascinerend, zoals de sage ons inmiddels gewend is.

Over een paar dagen zullen we zeker meer weten, dankzij de directe streaming van de 22 april georganiseerd door Square Enix en volledig gewijd aan Nier. Naast de koning [in] anjer, de geremasterde van Nier Replicant, daarom raden we je aan het niet te missen!