de jongens van GungHo online entertainment hebben besloten er een te organiseren open bètafase gewijd aan Ninjala, een nieuwe multiplayer-titel die exclusief voor de Nintendo Switch komt tijdens de volgende maand.

De voor het publiek opengestelde testfase wordt daarom verdeeld in drie verschillende tijdvakken, verdeeld over twee dagen. We praten over de 28 en 29 april 2020. De tijden gedurende welke toegang tot de betreffende inhoud mogelijk is, zijn als volgt:

  • Dinsdag 28 april: 21:00 - 21:59 uur
  • Woensdag 29 april: 05:00 - 05:59 uur
  • Woensdag 29 april: 13:00 - 13:59 uur

De open bèta van Ninjala geeft je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de trainingsmodus en Battle Royale voor 8 spelers. Het is ook mogelijk om te gebruiken alleen 4 wapens: Drill Beat, Ippon Katana, SK8 Hammer en de Trick Ball.