Het lijkt erop dat sommige dataminers dat hebben kunnen doen vind de volgende functies en inhoud die naar Animal Crossing: New Horizons komen. Deze functies zouden al in de code aanwezig zijn, maar nog niet in het spel zijn opgenomen (of misschien rechtstreeks zijn verwijderd).

Tussen het jaar van gerapporteerde inhoud zijn er twee nieuwe niveaus van museum update, waarin een nieuwe sectie zou worden gewijd kunstwerken. Daarom zou de mechanica van valse werken opnieuw worden geïntroduceerd om te volgen (noot van de redacteur: hoeveel kleine sterren worden weggegooid!). Geruchten gaan ook over de mogelijke terugkeer van de duiken, gezien de aanwezigheid van een speciaal deel in de reddingsdossiers gewijd aan algen. Er zouden ook al verschillende planten en dieren aanwezig zijn in de oude edities van de titel. Voor degenen die de verrassing op de een of andere manier volledig willen bederven, verwijzen we naar origineel bericht van de gebruiker die de lekken in kwestie.

We kijken uit naar uw komst eventuele bevestigingen erover. Op dit moment zijn er echter enkele screenshots van de beschuldigde regels van Animal Crossing: New Horizons gepubliceerd.