verrassend, Nintendo plaatste een video op YouTube waarin de komst van een gratis upgrade voor Animal Crossing New Horizons. De update is vanaf overmorgen 23 april 2020 beschikbaar en zal veel ongepubliceerde extra inhoud bevatten, waaronder bezoekers, activiteiten en evenementen die waren voorzien door DataMiner. Vind de aanhangwagen bevestigd aan de onderkant van het artikel.

Hier is de lijst met al het nieuws:

  • Tuinwinkel Florindo: Deze bezoeker zal regelmatig verschijnen om zijn assortiment bloemendecoraties, struiken en zaden te verkopen.
  • De zee van schatten van Volpolo: na het downloaden van de update verschijnt Volpolo af en toe samen met zijn boot om kunstvoorwerpen en meubels te verkopen. Na aankoop kunnen ze aan het museum worden geschonken om een ​​kunstgalerie te openen. Waarschuwing: sommige artikelen zijn nep en het is aan de speler om het te raden om zijn spullen niet onnodig te verspillen.
  • Natuurdag (23/04 - 04/05): Tijdens het evenement zullen speciale natuurgerelateerde uitdagingen beschikbaar zijn, zoals het planten van bepaalde bomen of het besproeien van bloemen. De beloningen zijn natuurlijk extra mijlen.
  • 01 mei (05/07 - 05/XNUMX): In de eerste week van mei kunnen spelers van Animal Crossing New Horizons een speciaal kaartje op de luchthaven gebruiken om een ​​wat eigenaardig mysterieus eiland te verkennen. Er kan een bekende bezoeker aanwezig zijn, dus houd je ogen open.
  • Internationale museumdag (18/05 - 31/05): tijdens het evenement zal er een collectie postzegels zijn, waarbij deelnemers de verschillende musea moeten bezoeken om speciale postzegels te verzamelen en exclusieve prijzen te verkrijgen.
  • Trouwseizoen (01/06 - 30/06): in juni kunnen spelers die het eiland Florilio bezoeken het pasgetrouwde stel Alpaca en Merino ontmoeten en hen helpen bij het organiseren van de perfecte bruiloft, compleet met een fotostudio. De prijzen zijn inclusief nieuwe items met een bruiloftsthema.