Microsoft en CD Projekt RED aangekondigd de komst op de markt van een speciale versie van Xbox One X met Cyberpunk 2077-thema.

Volgens rapporten van Officiële sitekomt de betreffende bundel aan Juni 2020 en binnen zal er een zijn download code om een ​​digitale versie van de titel in kwestie te krijgen. Deze code is uiteraard pas bruikbaar vanaf 17 september 2020, de dag dat de game werd gelanceerd.

De console van 1 TB, gecreëerd uit de samenwerking tussen CD-ontwerpers PROJEKT RED en Microsoft, belichaamt het stedelijk verval en de levendige technologie van Night City. Het ontwerp is voorzien van lichtgevende elementen, gepersonaliseerde decoratieve panelen, LED's en kleureffecten, die allemaal talrijke facetten oproepen van de dystopische toekomst van Cyberpunk 2077. De console is uitgerust met een Xbox draadloze controller, geïnspireerd op het karakter van Johnny Silverhand. De controller is later dit jaar verkrijgbaar als onderdeel van het pakket en kan ook afzonderlijk worden gekocht bij geselecteerde retailers, waaronder de Microsoft Store.