We weten het. Het verblijf thuis, vanwege de quarantaine, kan stressvol zijn, vooral voor studenten die merken dat ze hun studieritme volledig veranderen. En dat is waarom destructieve Creations e Invader Studios ze dachten aan een geschenk vol angst.

Door deze het is zelfs mogelijk om je in te schrijven voor een weggeefactie Dagmerrie: 1998. De titel is een survival-horrorfilm die wordt hervat en dient als een eerbetoon aan de tropen van titels die eind jaren negentig zijn uitgebracht als Resident Evil 2 door Capcom. Er is ook een cameo uit de game in de game originele vermelding di Leon Kennedy. Eenmaal geregistreerd en de e-mail met de spelsleutel ontvangen, verzilver deze dan gewoon op Stoom.

Het aanbod is beperkt tot Italiaanse studenten en blijft actief tot uitputting van voorraden. Dus schiet op!

EDIT: De codes zijn KLAAR!