Een nieuw gerucht over GTA VI is de afgelopen uren ontstaan door dezelfde insider die anticipeerde op het ontslag van Dan Houser bij Rockstar Games.

Volgens nieuwe informatie schril contrast met wat de afgelopen dagen is onthuld, zou het Amerikaanse softwarehuis werken aan het nieuwe hoofdstuk van de serie vanaf 2014. Gezien dus een ontwikkeling die ongeveer 6 jaar heeft bereikt, kan het werk achter de nieuwe titel echt goed op gang komen. De insider, Chris Liberty, meldde hij ook dat de game zich afspeelt in een enorme gamewereld, waarbij hij definieert "reusachtig'De uitbreiding van de kaart die door de spelers kan worden verkend.

Le geruchten over GTA VI daarom worden ze steeds besluitvaardiger en constanter. We staan ​​misschien heel dicht bij een soort advertentie van ontwikkelaars.